Аромалампа: нудний пилозбірник чи корисний аксесуар?

Хтось вважає, що аромалампи потрібні лише эзотерикам. Хтось асоціює їх із чимось східним. Є й ті, хто відносить аксесуар до марних речей. Де правда? І чому ароматичні лампи все ж таки мають попит?

Аромалампа: нудний пилозбірник чи корисний аксесуар?

Вони являють собою чашу або посудину зі скла, каменю, кераміки, в який наливаються ароматичні масла разом з водою. При нагріванні у приміщенні поширюється ефірний запах. Це відбувається тому, що масло з частинками води випаровується. Такий спосіб кращий, ніж просто нанести масло на одяг або просочити їм предмети текстилю. Тому що:

  • аромалампа сприяє рівномірній ароматизації приміщення;
  • олії залишають плями, які важко вивести з тканини;
  • деякі олії містять органічні барвники, через що тканина може забарвитися.

До того ж, аромалампа – унікальний аксесуар. Її можна використовувати як класичний свічник або в якості курильниці для пахощів. Враховуючи оригінальний дизайн, ароматична лампа може стати розкішною прикрасою інтер'єру.

Чи варто говорити, що суміш вогню і натурального ефіру очищає простір: і з точки зору енергетики, і з точки зору бактерій та інфекцій. Аромалампа створює відчуття затишку і тепла в приміщенні. Сеанс ароматерапії здатний зняти втому, заспокоїти нерви, підняти настрій і навіть надати вам впевненості у власних силах. Все залежить від олій, які ви використовуєте.

Як користуватись ароматичною лампою?

Щоб сеанс релаксу пішов вам на користь і приніс задоволення, дотримуйтесь певних правил. Отже:

  • Якщо в чаші немає води, а вона нагрівається, матеріал може луснути. Скляні вироби в такому разі тьмяніють. Олія + вода – обов'язкова формула для використання лампи.
  • Поки аксесуар гарячий, навіть не намагайтеся мити його. Виріб може тріснути через перепад температур.
  • Наливайте ароматну суміш не на суху поверхню чаші, а у воду. В іншому випадку ефір моментально випарується і ви не встигнете насолодитися ним. Іноді олія може підгоріти або навіть спалахнути.
  • Не залишайте запалену свічку без нагляду.
  • Не розташовуйте лампу поблизу горючих речей.
  • Перед використанням переконайтеся, що аксесуар стійкий.
  • Застосовуйте запашні суміші на основі натуральних ефірів. Синтетика дає неприємний запах, призводить до головного болю, забруднює шкіру та легені.

В інтернет-магазині Scents представлено брендову аромапродукцію, а також аксесуари для ароматизації приміщень. Тут ви можете знайти щось цікаве для себе, близьких та друзів.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]